Kringloopwinkel De Graanschuur is een winkel zonder winstoogmerk, waar we ons inzetten voor een goed doel in Roemenië. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan tweedehands producten. Niet alleen bieden we kwalitatief hoogwaardige producten aan tegen betaalbare prijzen, maar u steunt hiermee direct ook ons goede doel. Onze opbrengst gaat namelijk naar projecten in Roemenië om een verschil te kunnen maken in de levens van de kansarme bevolking, waaronder ook de Roma-gemeenschap. Dit doen we samen met ons team in Roemenië, Asociatia Immanuël. Door bij ons te winkelen, helpt u niet alleen uzelf aan mooie spullen, maar draagt u ook bij aan een betere wereld. Kom gezellig langs en ontdek ons aanbod!

Bruikbare spullen

Onze kringloop haalt (her)bruikbare spullen op, sorteert ze, repareert en brengt ze weer in omloop. Zodat ze niet gestort of verbrand hoeven te worden. De Graanschuur verzamelt in hoofdzaak de volgende goederen in:

  • Huisraad
  • Kleding & Schoenen,
  • Apparatuur (mits werkend)
  • Meubels
  • Boeken en platen

Humanitaire goederen

Kringloopwinkel De Graanschuur is ook een opslagdepot voor humanitaire goederen. Om deze projecten te kunnen realiseren werken wij nauw samen met andere organisaties, zoals: Stichting Christian Roma support , stichting Gain , Asociatia Telios (Attila Toth, Apalina, Reghin) en stichting Phoneo.

Locatie