U bent van harte welkom in onze kringloopwinkel! Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan unieke tweedehands spullen, van vintage meubels tot retro kleding en decoratieve items.

Onze winkel bevindt zich in een oude fabriekshal die volledig is omgebouwd tot een hippe en trendy kringloopwinkel. Hier vindt u geen standaard winkelindeling, maar een inspirerende omgeving waar u eindeloos kunt rondstruinen tussen de vele schatten die we hebben verzameld.

Onze winkel heeft niet alleen een unieke uitstraling, we hebben ook een belangrijke missie. Wij geloven in het belang van duurzaamheid en willen bijdragen aan een betere wereld door hergebruik te stimuleren. Met onze opbrengsten ondersteunen wij een goed doel, deze gaat namelijk naar projecten in Roemenië om een verschil te kunnen maken in de levens van de kansarme bevolking, waaronder ook de Roma-gemeenschap. Dit doen we samen met ons team in Roemenië, Asociatia Immanuël. 

Dus bent u op zoek naar iets bijzonders voor in uw huis of garderobe? Of wilt u gewoon even rondkijken in een inspirerende omgeving? Kom dan zeker eens langs bij onze kringloopwinkel, wij heten u van harte welkom!