IMG_2684

Apple iPod Classic – 1ste generatie!
Het model was uitgerust met een harde schijf van 5 GB, heeft de grootte van een pakje sigaretten en weegt met 80 gram wel wat zwaarder. De voorkant is uitgevoerd in helder wit plastic en de zijkanten en achterkant waren van verchroomd metaal. Het mechanische scrollwiel van de eerste generatie iPod is ontworpen door Apple, maar ontwikkeld door Synaptics, tevens bekend om zijn trackpad. De 1G iPod heeft vier bedieningstoetsen: Menu, Play/Pause, Back en Forward geplaatst rond het scrollwiel. Deze configuratie (een scrollwiel met vier knoppen) is sinds de introductie, in een bepaalde variant, gelijk gebleven bij alle modellen.

Specs & Toebehoren:
– type M8541 (1ste gen)
-volledig werkend, werkt nog altijd prima, geldt ook voor accu.
-5 GB hardeschijf
-gebruikerssporen aanwezig, maar normaal na al die jaren.
-inclusief oplaadkabel & adapter
-een waar Collectorsitem!
Ophalen / bezichtigen mogelijk op afspraak:
Afdeling online verkoop | 0621707537
Kringloopwinkel de Graanschuur
Sluiskade 21, Hoogezand

Openingstijden:
Dinsdag t/m Vrijdag: 10:00 – 17:00 uur.
Zaterdag: 10:00 – 16:00 uur.

Over ons:
De Graanschuur is een kringloopwinkel gevestigd in Hoogezand. Dagelijks hebben we nieuwe artikelen in de winkel staan. Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen! U kunt ons ook online vinden: website en facebook.